Hoe maak je een screencast?

Op mijn weblog screencasting and videopodcasting heb ik een aantal screencast beschikbaar gemaakt voor de video ipod.

m4v-files voor o.a. video ipod/QuickTimes en iTunes:

1. VPOE-108-251128: Hoe maak je een screencast? Het Opnemen
2. VPOE-109-251128: Hoe maak je een screencast? Het Editen
3. VPOE-110-251129: Hoe maak je een screencast? Picture in Picture
4. VPOE-111-251129: Hoe maak je een screencast? Webmenu

VPOE staat voor Video Podcast on Experience en zijn vanaf nu te vinden op mijn screencasting weblog.

De complete screencast is er ook in flash. En de QuickTime movies staan in deze posting.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Huub van Burken

  Super! Ik ben hier erg in geïnteresseerd. Wanneer er mensen suggesties hebben voor alternatieven voor Camtasia houd ik me van harte aanbevolen!
  Ik heb al gekeken op Sourceforge.net en heb daar het open source programma Demostudio gedownload, maar als ik een kort filmpje maak van 1 minuut duurt het minstens 3 kwartier voor het programmatje er een flashfile van heeft gemaakt. Dat is niet zo snel..

  Antwoord
 2. Hans on Experience

  Screencasting: wat en hoe?

  Op Marketingfacts vroeg Marco naar aanleiding van de Screencast MSN Messenger of ik eens wat zaken op een rijtje kon zetten m.b.t. screencasting. Vandaar deze posting om er eens wat dieper op in te gaan. Ik probeer in deze posting antwoord op de volgen…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This