Select Page

Hans on Experience in boek over weblogs

Boek_weblogsFrank-Ly bericht vandaag dat zijn weblog in het nieuwe boek van Rene Rogier Mostert staat. Dat boek gaat volledig over weblogs en is in het nederlands geschreven. Veel voorbeelden, rijk geillustreerd en makkelijk leesbaar. Je krijgt een mooi compleet overzicht over dit fenomeen. Een recensie vind je op About(:)blank. En je kunt het hier o.a. online bestellen. Er is overigens ook een website van het boek, waar je heel veel links vindt naar de bropnnen die gebruikt zijn.
Ik ben er best wel een beetje trots op dat in het hoofdstuk bedrijfsweblog mijn weblog ook genoemd wordt, of liever zichtbaar is met een foto/screenshot van een halve pagina!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. ICT en Onderwijs BLOG

    Boek over webloggen

    In tegenstelling tot Hans Mestrum en Frank Meeuwsen sta ik niet in Snel op weg Express Weblogs. About:blank heeft er een recentie over. Als ik zo de website bij het boek doorblader lijkt me dat ik …

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This