Select Page

Codecs problem solved

Technorati tags: , ,

I wrote about the problems with codecs, quicktime a.s.o. Well now it is solved! I just installed the TechSmith Ensharpen codec, produced my screencast again and the result was ok. Thanks for the great support by Kelly R. of TechSmith support! After that I even was able to convert the .mov file with imTOOmpeg to mp4 for viewing my screencast on the video ipod. But that’s cool!
Ok I had to do some experiments with zooming a.s.o. but it could be nice to have screencasts produced for the new ipod. It is for sure that it takes another screeencast production in which you are aware of the 320×240 display.
Thanks to the guys who tested the ipod version (pierre and marco) and specially thanks to Pierre for his great feedback on videoreaders after my question about this.
Please let me know your experiments with my screencast on your ipod.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This