Select Page

www.hansonexperience.nl, teller, google video en mefeedia

Vandaag is er weer een nieuwe url bijgekomen voor mijn blog. Een overzichtje:

www.hansonexperience.com (hoofddomein)
www.hansonexperience.nl (wijst naar .com domein)
hmestrum.blogs.com (blijft gewoon benaderbaar en gebruikt ook .com links)

Alle oude links naar mijn TypePad url blijven gewoon ‘in de lucht’ en dus benaderbaar en vindbaar. De pageranking van mijn TypePad domein is op dit moment 5. Die van het .com domein uiteraard 0.

Ik heb in de rechterkolom een tweetal links opgenomen naar mijn screencasts. Namelijk die naar mefeedia (met RSS) en Google Video. Ze zijn in beide omgevingen direct af te spelen. Ik begreep van Fred Zelders dat iTunes 5 en 6 ook de mogelijkheid hebben om de screencasts direct af te spelen.

Tot slot vind je rechtsonderaan een nieuw tellertje van CheckStat. Eens kijken of dat handig is en of de statistieken overeen komen met de andere tellers. De grafiekjes zien er in ieder geval mooi en overzichtelijk uit zo op een pagina. Als je met de muis over de bezoekers gaat krijg je gelijk info te zien. Handig!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This