Select Page

www.hansonexperience.nl, teller, google video en mefeedia

Vandaag is er weer een nieuwe url bijgekomen voor mijn blog. Een overzichtje:

www.hansonexperience.com (hoofddomein)
www.hansonexperience.nl (wijst naar .com domein)
hmestrum.blogs.com (blijft gewoon benaderbaar en gebruikt ook .com links)

Alle oude links naar mijn TypePad url blijven gewoon ‘in de lucht’ en dus benaderbaar en vindbaar. De pageranking van mijn TypePad domein is op dit moment 5. Die van het .com domein uiteraard 0.

Ik heb in de rechterkolom een tweetal links opgenomen naar mijn screencasts. Namelijk die naar mefeedia (met RSS) en Google Video. Ze zijn in beide omgevingen direct af te spelen. Ik begreep van Fred Zelders dat iTunes 5 en 6 ook de mogelijkheid hebben om de screencasts direct af te spelen.

Tot slot vind je rechtsonderaan een nieuw tellertje van CheckStat. Eens kijken of dat handig is en of de statistieken overeen komen met de andere tellers. De grafiekjes zien er in ieder geval mooi en overzichtelijk uit zo op een pagina. Als je met de muis over de bezoekers gaat krijg je gelijk info te zien. Handig!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This