Select Page

www.hansonexperience.com

Sommigen zien hem al, anderen nog niet. Maar dat zal niet lang meer duren, want dan is hij er: www.hansonexperience.com. Hij  moet effe de aarde rond heb ik begrepen. Probeer een paar refresh als je hem niet direct ziet of de stijl komt niet goed door. De permalinks e.d. uit het verleden zijn ook automatisch aangepast, door mijn blog opnieuw te publiceren. Mooie functionaliteit van TypePad! Via een aanpassing in CNAME in plaats van een re-direct.
Er verandert verder niks. Je zult alleen over een tijdje dit domein dus terug zien in je zoekopdrachten in Google. De ranking zal op dit nieuwe domein natuurlijk vanaf 0 moeten worden opgebouwd. Maar och dat komt wel goed. De hmestrum.blogs.com url en links zullen gewoon blijven werken en ook de zoekresultaten die in Google op dat domein staan zullen gewoon verwijzen naar mijn oude domein.
En als alles goed gaat zal straks www.hansonexperience.nl naar dezelfde blog wijzen. Mocht je dus de komende uurtjes af en toe niks te zien krijgen, excuses daarvoor. Even refreshen en hij moet door komen als het goed is.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Mickel Langeveld

    Wellicht is han(d)sonexperience.com nog iets?
    Hands on experience – zoiets als “praktijk ervaringen”

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This