Select Page

Wow wat een dag gisteren bij Emerce eday

Technorati tags: Flickr foto tag: emerce eday

Een enerverende dag gisteren. Mooie presentaties gezien en weer veel mensen ontmoet. Het blijft toch een prachtig fenomeen dat mensen je naar aanleiding van je weblog aanspreken om dat ze de foto daarop gezien hebben. Ook naar aanleiding van mijn rol in het panel van de sessie PR en blogging spraken veel mensen me aan. Ik moet zeggen dat die presentatie eerder deze week en het deelnemen in een panel naar meer smaakt. Leuk om over datgene waar je over blogt, de trends die je volgt, kunt praten. Voegt weer wat toe aan het webloggen. Ik heb ook gemerkt dat ik het leuk vind om daarover te presenteren of iets te vertellen in gesprekken. Komende tijd maar eens na gaan denken hoe ik dat geven van presentaties verder vorm ga geven.
Heb je daarover ideeën? Ik hou me aanbevolen 😉

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This