Presenting on: How to create integrated Offline and Online experiences

On December 8th I am invited to speak on the seminar: "How to create integrated Offline and Online experiences" of European Centre for the Experience Economy on the subject: The Art of Weblogging: how to create a community.
I am very honoured to do this, because other great presenters take part, such as Joe Pine (author of the bestseller The Experience Economy) and Mark William Hansen, Chief Experience Officer of Lego.
For the complete program you can download the brochure in pdf. Below you can find a brief introduction of the seminar. I hope to meet you there.

How to create integrated `Offline and Online’ experiences

A major shift is currently taking place that can be characterized as a movement formerly dominated by ‘tell and sell’ through traditional mass media to ‘ask & engage’and to personalised focus through new media. We are returning to a human scale in our thought and actions and the focus is shifting from ‘the supplier’ to ‘the individual person’. Up untill today, most activity in the so-called ‘Experience Economy’ has focused on real-world encounters. The European Centre for the Experience Economy invites you to participate in learning by sharing workshop about the opportunities for using digital technology to enhance those experiences and for staging immersive, engaging virtual experiences and enhances your knowledge on Experience Design & Value Creation, both off-line and on-line. This seminar and its supplementary workshops are designed for business developers and
marketing and communication executives.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This