Select Page

Presentatie voorbereiden

Vandaag een aanvang maken met het voorbereiden van een presentatie die ik ga geven aan de Stichting Servant Leadership volgende week maandag over de inzet van weblogs. Ik gain deze presentatie stukje achtergrond vertellen over waarom weblogs nu zo populair worden en wat weblogs nu eigenlijk zijn. Daarnaast een stukje demo waarin ik naast een aantal voorbeelden van weblogs, de componenten van een weblog zal laten zien en een demo waarin ik ter plekke een weblog opzet en een paar postings maak. Dit om te laten zien hoe eenvoudig zoiets werkt. Als iemand nog ideeën heeft of mooie sheets. Laat ze maar komen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This