Select Page

Naar Emerce eday

Technorati tags:   Flickr foto tag: emerce eday

Vandaag naar Emerce eday. Ik ga daar live bloggen en deelnemen in een panel. Daarnaast zal ik foto’s maken en die uploaden naar Flickr

“Meer dan 25 sprekers en meer dan 2500m2 nieuwste ontwikkelingen, toepassingen en trends op gebied van business en marketing technology. Van het gedrag van de nieuwe media consument tot connected intelligence. Van de business of co-creation tot experience marketing. Als de consument in een digitale omgeving alle touwtjes in handen heeft, welke nieuwe businessmodellen en marketingstrategieën kunnen daarop dan gebaseerd worden? En welke technologieën gaan daarbij een rol spelen?”

Het evenement wordt gehouden in the Factory in Amsterdam. Welke sessies zal ik bezoeken?

– Keynote Mark Fletcher (ex CEO van Bloglines), blogt op: www.wingedpig.com over Search, blogging en podcasting
– Presentatie Albert Boswijk en Anna Snel, European Centre for Experience Economy: Businessinnovatie in relatie tot Experience Economy
– Maarten Sikkema, Directeur Business Development Macaw: Een weblog als kennisinstrument
– Presentaties van Scott Rafer (rafer.wirelessink.com) en Neville Hobson (weblog: nevon): Public relations in de blogosphere en panel discussie met Frank Janssen (weblog frankwatching),  Paul Molenaar (directeur Ilse Media en weblog) en ikzelf
– Diverse sprekers en panel: Hypertasken met de MSN-generatie
– Closing Keynote John Underkoffler: Van Hologram naar Hollywood

Wat een programma! Ik hoop dat ik dit allemaal kan volgen en het vol houdt. Maar dat zien we straks wel. Het belooft in ieder geval een mooie dag te worden. En ik ben blij dat ik ook nog wat mensen blij heb kunnen maken met een kaartje: Marja van Veranderblog, Henk Jan van weblog Eventbranche. Harro van Tulip Computers, Erik van Roekel van weblog Marketingfacts en de vriendin van Frank-ly.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This