Select Page

Morgen livebloggen op Emerce eday?

Technorati tag:

Morgen is Emerce eday. Ik ga daar proberen live te bloggen. Ze zijn bezig met de wifi voor een aantal mensen en ik kreeg te horen van de organisatie dat ik een account zou kunnen krijgen. Ik ben benieuwd of dat gaat lukken.
Dus stay tuned!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Henk-Jan

  Hans, ik neem mijn mediahoek ook mee, wil filmen en fotograferen (dat moet lukken), ik weet nog niet of ik ga eventbloggen. Is toch een aparte discipline, die jij als geen ander onder de knie hebt. (Ik maak in ieder geval wel weer foto’s van jou al eventbloggend..)
  Succes alvast en tot morgen! Ik weet niet of ik er de hele dag ben, want vrijdag om 16.00 uur moet de drukker 76 pagina’s FZ aangeleverd krijgen. Waarin mogelijk één pagina over de Emerce e-day.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Henk Jan, dan zijn we toch mooi aanvullend: jij beeld en geluid en ik tekst (en foto’s).
  Tot morgen.

  Antwoord
 3. Frank Meeuwsen

  Hmmm….WiFi voor een aantal mensen? Waarom geen open WiFi kanaal(en) voor iedereen? Niet dat ik iets ga bloggen, zal het te druk hebben met rondrennen en met camera en microfoon indrukken opnemen. 🙂
  Zie je morgen!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This