Select Page

Morgen livebloggen op Emerce eday?

Technorati tag:

Morgen is Emerce eday. Ik ga daar proberen live te bloggen. Ze zijn bezig met de wifi voor een aantal mensen en ik kreeg te horen van de organisatie dat ik een account zou kunnen krijgen. Ik ben benieuwd of dat gaat lukken.
Dus stay tuned!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

3 Comments

 1. Henk-Jan

  Hans, ik neem mijn mediahoek ook mee, wil filmen en fotograferen (dat moet lukken), ik weet nog niet of ik ga eventbloggen. Is toch een aparte discipline, die jij als geen ander onder de knie hebt. (Ik maak in ieder geval wel weer foto’s van jou al eventbloggend..)
  Succes alvast en tot morgen! Ik weet niet of ik er de hele dag ben, want vrijdag om 16.00 uur moet de drukker 76 pagina’s FZ aangeleverd krijgen. Waarin mogelijk één pagina over de Emerce e-day.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Henk Jan, dan zijn we toch mooi aanvullend: jij beeld en geluid en ik tekst (en foto’s).
  Tot morgen.

  Antwoord
 3. Frank Meeuwsen

  Hmmm….WiFi voor een aantal mensen? Waarom geen open WiFi kanaal(en) voor iedereen? Niet dat ik iets ga bloggen, zal het te druk hebben met rondrennen en met camera en microfoon indrukken opnemen. 🙂
  Zie je morgen!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This