HTML en Qumana

Technorati Tags :

Ok. Zojuist een posting gemaakt met Qumana. Gaat heel behoorlijk dus. Gelijk nu maar eens dat DropPad uitproberen. Deze tekst hieronder heb ik dus met drag en drop in het DropPad ‘laten vallen’ en staan dan gelijk in je blogtool. Hartstikke handig dus. Dat kan ook met plaatjes, files, mp3 etc.
En waarom ik geen html kan zien is me ook duidelijk nu. Dat zit er gewoon nog niet in. Zie de tekst hieronder. Ik heb ook even een HR ingebracht. Eens kijken wat dat doet.
Qumana heeft ook een advertentiemodel dat ik nog eens moet gaan bekijken wat het in houdt.
Update: ok die HR doet niet wat ik hoopte. Ik dacht even dat zo de extended entry zou worden aangemaakt. Maar dat is dus niet zo. Er wordt alleen een mooi lijn gemaakt. Dus even het hele zaakje opgepakt en hieronder neer gezet. Lastig trouwens dat je niet kunt pingen, want dan kun je ook geen trackback zetten. Nu ben ik vergeten dat naar Ton te doen. Moet ik dus alsnog in TypePad gaan doen…..


 

Inserting   HTML
You can insert small blocks of HTML into your post, allowing you to
insert things like Flickr images, ads, or specially formatted elements.

 

  • 1. Copy the code you wish to paste into your     post to the clipboard.       
  • 2. Click the insert HTML button       
  • 3. Paste.       
  • 4. Click okay    

 

Editing the HTML in Qumana
Our
current editor does not support a view or edit of any HTML. Later, we
will have a more fully-functional HTML editor for you to use. In the
meantime, Qumana’s WYSIWYG editor comes with many formatting features
to relieve you of the annoyances of creating HTML.


About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This