Select Page

Vrouw & Internet

Vrouw_en_internet_1Toeval? Wat? Nou dat ik nu de afgelopen dagen weer vanalles zie over vrouwen. Vrouwen en leiderschap en nu vrouw en internet. Maar dat is geen artikel, maar een seminar. En ja, Jacobien heeft gelijk als ze zegt dat de marketingwereld (of liever de hele wereld) gedomineerd wordt door mannen. En dat we mannen en vrouwen qua marketing anders zouden moeten benaderen.
Het seminar Vrouwen en Internet gaat daar uitvoerig op in zie ik in het programma. Mooi trouwens dat de verdeling van de deelnemers bij dit seminar zo ongeveer 50-50 is.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This