Select Page

Trends Screencast nu ook in flash

Trends_screencast_flash

(klik op het plaatje om te starten)
Ik heb de screencast met de presentatie over trends nu ook even in flash gezet. Al eerder heb ik hem geproduceerd in wmv. Het voordeel van flash lijkt dat het ook op een Apple draait. En voor wmv heb je in ieder geval Windows Media Player nodig. Ik kreeg in ieder geval de opmerking dat de wmv file niet bij iedereen werkt. Deze swf file is 4 mb groot (of liever klein) met toch 16 minuten video. De wmv file is 10 mb groot. Dus dat scheelt ook aanzienlijk.

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This