Setje tutorials/screencasts over weblogs

Ik ben vandaag bezig een hele reeks aan screencast tutorials online aan het zetten. Ze gaan allemaal over weblogs en bieden daarmee een aardige in kijk in dit fenomeen. Een aantal mensen zullen ze al gezien hebben aangezien ik ze al eerder in zijn geheel hier had staan. Maar nu dus per onderwerp:

De volgende screencasts heb ik online staan:
Kennismaking
Postings
Comments
Permalink
Trackback
Categories
Online archives (furl en del.icio.us)
Archives

Morgen zet ik nog online:
– Subscription
– Email newsletter (feedblitz)
– RSS
– Feedreader
– Tulip Computers en mijn weblog
– TagCloud
– Statistics tools

Je hebt geen of weinig voorkennis nodig om de tutorials te bekijken. Ik heb er steeds 2 versies staan, nl. QuickTime movie en Macromedia Flash.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This