Select Page

Screencasts over weblogs compleet

Zo de laatste onderdelen van mijn set screencastings/tutorials over weblogs staan er op. Je kunt ze bekijken in Macromedia Flash of QuickTime movie. Overigens is het ook prima als pod/screencast binnen te halen via iTunes of een andere RSS reader aangezien de MOV file als enclosure wordt gezien. In iTunes kun je dan het geluid van de screencast beluisteren, plus de tekst uit de posting lezen.

Het complete overzicht hieronder:

Technorati tags: . , , , , , , , tulip computers, ,

Kennismaking

Postings
Comments
Permalink
Trackback
Categories
Online archives (furl en del.icio.us)
Archives
Subscription
Email newsletter (feedblitz)
RSS
Feedreader
TagCloud
Communication Tools
Statistics tools
Tulip Computers en mijn weblog

De RSS feed voor je feedreader of iTunes. De link naar de screencasting weblog.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This