Screencast Blog Finder van Technorati

BlogfinderKlik op het plaatje voor het starten van de screencast Blog Finder (sfw) een nieuwe functionaliteit van Technorati. Zie Sifry’s Alert. Deze functionaliteit is gisteren gelanceerd. De laatste 10 seconden van de screencast heeft geen geluid. Ik ben er nog niet achter waar dat aan ligt en heb een vraag uit staan bij Techsmith. Ik wil jullie echter deze productie niet onthouden. Mocht ik op korte termijn een oplossing hebben voor het probleempje of een betere versie hebben, dan zal ik dat hier posten. Overigens vertel ik in het laatste stukje dat ik de code van Blog Embed in mijn blog heb geplakt maar daarwerkt het niet.
Update: is inmiddels opgelost. De save optie werkte kennelijk niet bij Technorati.

Technorati tags: , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This