Select Page

Screencast Blog Finder van Technorati

BlogfinderKlik op het plaatje voor het starten van de screencast Blog Finder (sfw) een nieuwe functionaliteit van Technorati. Zie Sifry’s Alert. Deze functionaliteit is gisteren gelanceerd. De laatste 10 seconden van de screencast heeft geen geluid. Ik ben er nog niet achter waar dat aan ligt en heb een vraag uit staan bij Techsmith. Ik wil jullie echter deze productie niet onthouden. Mocht ik op korte termijn een oplossing hebben voor het probleempje of een betere versie hebben, dan zal ik dat hier posten. Overigens vertel ik in het laatste stukje dat ik de code van Blog Embed in mijn blog heb geplakt maar daarwerkt het niet.
Update: is inmiddels opgelost. De save optie werkte kennelijk niet bij Technorati.

Technorati tags: , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This