Select Page

Prosumer.nl en artikel in FZ

ProsumerDeze site kende ik nog niet Prosumer.nl. Ik kwam hem tegen in een reactie bij frankwatching bij zijn posting over deze doelgroep. Mooie site en een aardig filmpje. De moeite van het bekijken waard. In de reacties wordt overigens ook mijn posting aangehaald over Zuboff. Overigens kwam ik er achter dat het artikel van mij destijds in FZ over Zuboff’s ideeën nog niet on-line had staan. Daarom zet ik ze hier nog even neer. Het gaat er dus om dat we het niet meer pikken dat we door bedrijven de les worden gelezen. We zijn zelf in control en streven naar zelfverwerkelijking. Een stem wil gehoord worden.

Artikel in FZ Innovatie in een postmodern tijdperk: pagina 1 en pagina 2 (.pdf) Zo nu zijn we weer helemaal bij.

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This