Select Page

Performance problemen?

Er lijken performance problemen te zijn op de servers van TypePad. Daardoor starten de screencast niet of traag. De screencasts en mijn weblog staan op de server bij TypePad.
Ik weet niet precies wat er aan de hand is, maar heb een call uitstaan.
Excuses hiervoor. Als er nieuws is zal ik deze posting updaten of een nieuwe maken. Stay tuned!
Update: ik merk dat in Internet Explorer de screencasts wel laden. Niet snel, maar ze doen het in ieder geval. Wel een performance issue. Afgelopen dagen was dat in ieder geval niet. Wellicht worden de screencast nu veel ‘bekeken’ 😉
Probeer het later nog eens.
Ik hoor graag de ervaringen van anderen.
Update 8 sept: het lijkt er inderdaad op dat het aantal bezoekers aan de screencast voor de performanceproblemen heeft gezorgd. Zoals Pierre al opmerkt in zijn commentaar, werkt alles nu normaal.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This