Select Page

Nieuwe screencast: what’s new?

Ik heb een nieuwe screencast van Blog Finder van Technorati gemaakt. Waarom? Ik wilde nog wat uitproberen met een intromuziekje en slide. Daarnaast was ik niet tevreden over het eind, waarbij om onduidelijk reden het laatste stukje wegvalt. Tot slot wilde David Sifry van Technorati er ook een in het engels. Dus even aan de slag. Wat heb ik gedaan?

– audio in het engels ingegesproken en toegevoegd. Dat is dus het voordeel als je een video van je scherm los op neemt en daarna de audio inspreekt.
– introslide toegevoegd
– slotslide toegevoegd
– een transition toegevoegd tussen de beginslide en uitleg
– een transition toegevoegd tussen de uitleg en slotslide
– muziekje vooraf en muziekje op het eind toegevoegd
– ‘theater’-show gemaakt waarbij zowel nederlands als engels te kiezen is
– geuploaded naar TypePad

Ik heb dus nu 2 versies: nederlands en engels, die gecomibineerd zijn in de productie zoals die nu on-line staat. Er is nog veel meer mogelijk, zoals inzoomen, hotspots, call-outs e.d. maar die ga ik een volgende productie toepassen. Het picture-in-picture (dus camerabeeld toevoegen) lukt nog niet. Audio en video lopen dan niet synchroon.
Mooi werk is dit. Leuk om te doen, en best snel in elkaar te zetten.
Citizine-cating?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This