Select Page

Mijn interview in Emerce als pdf

Technorati tags:

De nieuwe Emerce valt net op de mat. Leuk! Meteen even kijken zo meteen. In het vorige nummer stond een interview van Anton van Elburg met mij. En afgesproken was dat ik even zo wachten met de publicatie van het artikel totdat de nieuwe Emerce er was. Vandaar dat ik nu de pdf hier neer kan zetten voor diegenen die het nog niet hebben gelezen en er in geinteresseerd zijn. Ik vertel daarin o.a. hoe ik mijn weblog gebruik en welke veranderingen er momenteel optreden in de samenleving.

Emerce interview Hans Mestrum: Tulips trendwatcher (.pdf)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This