Select Page

Mefeedia

Mefeedia_1

Ook weer zo’n mooie tool: mefeedia. Ik had hem gisteravond al gezien, maar Pierre attendeerde me er al op in zijn reactie op zijn weblog. Mooi is dat toch die blogosphere dat je zo simpel een conversatie kunt volgen en je er in kunt mengen. Maar even terug naar mefeedia. Daar werken ze ook met tags. Klik maar eens op de screencast tag. En je ziet daar links alle video’s staan die die tag hebben. Die van mij staan er nu dus ook bij, voor zover er tenminste een video ‘aan hangt’ (de MOV versies dus). Als je op een link klikt krijg je rechts een playerscherm me de video en je kunt hem daar ook afspelen. Prachtig toch! Overigens staan er bij mij nog geen thumbnails. Die komt er nog bij. Bij Vlogmap heb ik mijn screencastblog maar even op de ‘kaart’ gezet. Maar daar moet ik nog een bevestiging van krijgen.
Update: inmiddels sta ik op de vlogkaart

Technorati tags: 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This