Mefeedia

Mefeedia_1

Ook weer zo’n mooie tool: mefeedia. Ik had hem gisteravond al gezien, maar Pierre attendeerde me er al op in zijn reactie op zijn weblog. Mooi is dat toch die blogosphere dat je zo simpel een conversatie kunt volgen en je er in kunt mengen. Maar even terug naar mefeedia. Daar werken ze ook met tags. Klik maar eens op de screencast tag. En je ziet daar links alle video’s staan die die tag hebben. Die van mij staan er nu dus ook bij, voor zover er tenminste een video ‘aan hangt’ (de MOV versies dus). Als je op een link klikt krijg je rechts een playerscherm me de video en je kunt hem daar ook afspelen. Prachtig toch! Overigens staan er bij mij nog geen thumbnails. Die komt er nog bij. Bij Vlogmap heb ik mijn screencastblog maar even op de ‘kaart’ gezet. Maar daar moet ik nog een bevestiging van krijgen.
Update: inmiddels sta ik op de vlogkaart

Technorati tags: 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This