Select Page

Live vanuit Den Haag

Technorati tags:

Deze posting zal regelmatig geupdated worden. Dus geen nieuwe postings!

14.45u Ja ja we zijn online! Na het bekende gedoe met keys e.d. lijkt het nu te lukken. Mooie plaatsen hier vooraan vooraan met alle bloggers bij elkaar. Ik heb begrepen dat Marco Derksen, Frank-ly en Krijn (en Henk Jan komt misschien ook). Tot zover. Even een interviewtje doen met Krijn.

Kijk ook even onder de continueknop. Het gaat nog verder.

15.40u Zo dat was dat. Krijn heeft een nieuw apparaatje dat opneemt en direct podcast-ready mp3s maakt. Leuk. Even zitten babbelen over livebloggen. Als de link er is zal ik die uiteraard posten.
Henk Jan is ook binnen en Frank-ly. De eerste foto’s staan online.

Michel Buytenlaar komt het podium op en begint zijn verhaal met de hem bekende cynische humor. Je kunt hem online volgen.

Versatel heeft het over interactieve televisie. Via een mediabrowser. Laat wat voorbeelden zien. Beetje saai verhaal voor deze aansprekende voorbeelden.

UPC komt nu. Sheets e.d. werken in het begin niet. Ook hier weer de interactieve varianten. Heeft het ook over de long tail, maar moet zeggen dat het verhaal me niet echt boeit.

Ondertussen laat mijn internetverbinding het af en toe weer af weten. Dus echt loggen lukt niet als TyePad er uit ligt. Overigens is Maarten van Sixapart (en dus TypePad) hier ook. Zometeen eens vragen of hij kan sleutelen.
Ondertussen komt Fred Zelder via Skype binnen en vraagt wie daar aan het praten is. Hij volgt het via internet. Ik heb hem ook even gewezen op de sms mogelijkheid.

Presentatie ‘Beeld en Geluid’: mooi die archieven maar ze moeten onsloten worden.

17.00u Vodafone: he eindelijk iemand die interactie probeert te krijgen met het publiek. We gaan 3 branches mobileseren: telecommunicatie, content/entertainment, it/wireless productivity. Verder laat hij een stukje historie zien. 1992 pas gsm, 2004 pas vodafone live. In 10 jaar tijd hebben we naast de zakdoek, de sleutel en de portemonnee ook een gsm oid bij. In 2009 is de content industrie even groot als de filmindustrie!
Leuk filmpje over mobiele televisie. Tv op de ‘gsm’.
Tot slot geeft de spreker een umts telefoon weg (de nieuwste) aan degene die het juiste antwoord geeft op de vraag hoeveel abonnees vodafone heeft via sms. Gelijk begint het channel te lopen. Prachtig!

Zo even pauze, foto’s uploaden, bijkletsen met collega-bloggers.

17.30u 3voor12 ligt zijn project toe. Door Dick Rijken van Haagse Hogeschool.

Jochem de Jong van MTV. Marktleider in digitale distributie markt. Ze bouwen sterke complementaire merken. We krijgen een hele rits aan zenders voorgeschoteld zowel analoog als digitaal. Digitaal wil niet zeggen dat we meer gaan tv kijken. Het aantal keuzemogelijkheden zal aanzienlijk toenemen.
MTV live een concert via internet via telenet. On demand of live, multitasking. Gamen via de (analoge) tv is vanaf vrijdag a.s. mogelijk via TMF! Spinoff naar het internet (uiteraard).

Zometeen discussie. Maar dat ga ik niet bloggen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. PP Weblog

    Den Haag Telecom, terugblik

    Ik had natuurlijk beter moeten weten dan mijn laptop thuis te laten. Bij binnenkomst wijst dagvoorzitter Guido van Nispen me meteen naar een rijtje gereserveerde plaatsen vooraan. “Daar kun je live webloggen.” Hans Mestrum en Frank Meeuwsen zitten er a…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This