Select Page

Les Blogs 2.0 Parijs

Ja hoor daar is ie weer! De Les Blogs 2.0 conferentie. Vorige keer heb ik daar live verslag van gedaan op mijn weblog. Wow wat een event was dat toen. Dit jaar belooft weer veel goeds als ik de lijst van sprekers zie die al op voorhand hebben toegezegd. Robert Scoble zal er in ieder geval zijn. En dat is al een bezoek waard. Ik schrijf me gelijk in. Heb net toestemming gekregen 😉

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Frank Meeuwsen

  Hasn, ik zie dat we in de top 15 van eerste inschrijvingen staan! Dus een gegarandeerde plaats op de vierde rij bij de stroomtoevoer lijkt me 😉 Zoals ik ook al op Frankly schrijf, wellicht Sinterklaas vieren in Parijs op de 5e?

  Antwoord
 2. Hans on Experience

  Ja we zijn er weer vroeg bij 😉
  Kijk er naar uit. Die 5 dec zal de organisatie wel iets doen denk ik. Ik zal Loic Le Meur eens ideetje sturen over een ouwe man en een paard 😉

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This