Last van pop-up relclames op mijn weblog?

Oeps, ik lees zojuist op Frankwatching dat wellicht een aantal van jullie pop-up reclames krijgen op weblogs. Het lijkt er op dat dit gebeurt bij degenen die Nedstat hebben. Dit is overgegaan op Webstats4u. Ik heb dit statistiekpakket ook. Nu blijkt dat ze deze aggressieve vorm van reclame zonder mijn medeweten (en uiteraard die van andere webloggers en website gebruiker) geinstalleerd te zijn. Dat kan natuurlijk niet.
Ik heb het zelf nog niet gemerkt omdat ik Firefox en blokkers gebruik. Zie dus zelden van deze ellendige rommel.
Ik hoor graag van jullie of je dergelijk pop-ups krijg en wat je daar van vindt. Ik vind het niks en als jullie dat ook vinden is het er zo af. Echter de opgebouwde historie is natuurlijk interessant voor me. Vandaar dus mijn vraag. Foei Webstats4u!
Update maandagochtend 5 sept.: ik gebruikte frankwatching als eerste informatiebron. Uiteraard zijn er nog meer. In mijn reactie hieronder tref je ze aan.

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Dolbee

  Je zou ook de werkelijke bron kunnen vermelden, in plaats van die van Frank W.

  Antwoord
 2. Frankwatching

  @ Hans: De Popups zijn erg agressief en omzeilen de blokkers van Firefox. Overigens komen ze niet op elke site naar boven, misschien heb je geluk.
  @ Dolbee: Nog dank voor je speurwerk. Het was voor mij niet meteen duidelijk wie de echte bron was. Om die reden heb ik – net als Hans – gewoon naar mijn persoonlijke bron (voor mij was dat Marketingfacts) gelinkt. Ik zal je – nu ik dit weet – nog wel even toevoegen aan mijn artikel. Maar hoe dan ook, vooral goed dat je het hebt aangezwengeld.
  Frank

  Antwoord
 3. Hans on Experience

  @dolbee ja dat had ik kunnen, nee beter, moeten doen. Was wat haastwerk, laat, toen ik thuis kwam. Dus hierbij het bericht van Flabber: http://tinyurl.com/74ue3 en de link naar jou: http://www.detelegravin.nl/ (kan helaas niet naar het bericht zelf linken). Ook nog even dat van marketingfacts: http://tinyurl.com/czl25 en die van tellertest: http://tinyurl.com/9878q
  Natuurlijk staat alles bij elkaar bij Technorati: http://tinyurl.com/8eplm (vreemd dat ik daar niet bij sta…) en de tag van Technorati: http://tinyurl.com/bakxh (daar sta ik weer wel bij..)
  @frankwatching: ik krijg ze inderdaad niet, maar ben benieuwd of anderen die wel krijgen op mijn weblog.
  @dolbee + frankwatching: kregen jullie pop-ups op mijn blog?

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This