Select Page

Google Video speelt nu af in flash

Technorati tags:

Ik lees net bij Frank-ly dat Google Video nu flash gebruikt. Dus gelijk even geprobeerd. Ja het ziet er inderdaad anders uit. Gebruik deze zoekopdracht naar mijn video’s maar eens. Je krijg dan mooie pagina’s met alle video’s. Een klik op de play-knop en het zal nu bij de meeste mensen werken. Dus zonder de videoplayer van Google die tot voor kort nodig was. Flash is bij de meeste pc’s wel geinstalleerd.
Wat ik echter minder vindt is als je naar de link toe gaat en dan de video af speelt. Je krijgt dan een groter scherm met een paar knoppen onderin. Maar het ziet er echt niet uit. Kijk maar eens. Of ligt dat aan mijn resolutie?
Hhmm……moet nog wel gebeuren dus daar bij Google, maar het begin is er. Trouwens uploaden moet ik nog steeds in andere formaten doen dan flash. Hopelijk verandert dat ook snel.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Marc

  Nee, dat ligt niet aan je resolutie, Google blaast de video gewoon op naar een formaat dat er niet meer uitziet. Lijkt me voorlopig dus niet zo’n spannende feature.

  Antwoord
 2. Pierre

  Het resizen van screencasts is en blijft moeilijk. Ik heb daar bij Camtasia heel lang mee lopen stoeien. Pas toen ik de wizard gebruikte die een advies geeft over de afmetingen, compressie etc. kreeg ik een resultaat dat kleiner was dan het origineel en toch nog scherp.

  Antwoord
 3. Hans on Experience

  @pierre: ja ken ik. Een heel gedoe soms. Maar deze Google Videos dat doet google zelf.
  @marc: jammer dat ze er zo’n beeld van maken. Dat maakt het gelijk een stuk minder interessant.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This