Select Page

Google Video en Screencasts

Ik heb nu al mijn screencasts geuploaded naar Google Video. Dat kan aangezien ik ze ook in MOV heb en dat vindt Google Video een formaat wat het aan kan. Het complete lijstje in Google Video. Als je ze wil bekijke dien je de Google Videoplayer te downloaden. Een klein programmaatje waarmee je dus die video’s/screencasts kunt bekijken. De kwaliteit gaat wel achteruit merk ik maar het is handig ze daar te hebben staan. Gratis storage en geindexeerd. De eerste hits komen al via Google Video op mijn screencasting blog. En voor wie meer wil weten is er mijn screencast Google Video.

Technorati tags: , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This