Select Page

Google Video: da’s handig!

Ik ben eens aan de slag geweest met Google Video. Ik wilde eens kijken of en hoe Google Video met screencasts om gaat. Daarvoor heb ik een account aangemaakt en een proefje geuploaded (gratis storage!). Ik heb gekozen voor een AVI format. Niet alle formaten kunnen geuploaded worden. Flash bijvoorbeeld niet. Dat is jammer, want nu moet ik meerdere producties maken. Voor het uploaden is een handig programmaatje van Google beschikbaar. In de Google Video zitten complete tv-uitzendingen en ander heel interessant materiaal.
Voor het bekijken van de video’s heb je wel Google Videoplayer nodig. Het resultaat is minder dan de normale screencast, maar het werkt wel. En is dus nu vindbaar. Kijk ook weer gratis spulletjes waar je wat mee kan. Gratis storage voor je productie en gratis exposure er van. Ik zal zo meteen even een screencast maken van Google Video en die on-line zetten op mijn screencasting blog.

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This