Select Page

Experience Economy en Weblogs

Vandaag gaat het European Center for Experience Economy een aantal consultants van een groot en gerenomeerd consultancy bedrijf alles vertellen over Experience. Gisteravond heb ik daarvoor nog een paar sheets aan mogen leveren voor die presentatie. Ik geef daarin kort aan hoe weblogs in de Experience Economy passen. Het zijn slechts een paar gedachtes. Maar ik vind het toch wel leuk dat in de complete Experience presentatie nu ook weblogs een plaats krijgen!
Ik hoop de definitieve sheet ook nog te mogen publiceren maar wacht daar nog even mee op toestemming. Wellicht komen ook de foto’s van dit gebeuren on-line.
In ieder geval heb ik hier even de pdf van mijn slides (.pdf) toegevoegd.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Albert Boswijk

    Beste Hans
    Dank voor je aandacht voor onze activiteiten. Je mag uiteraard de sheet posten, die heb je zelf voorbereid. Wij hebben een voortreffelijk dag gehad met heel entoesiaste mensen en we hebben een prachtig programma nu voor 250 mensen. Dit gaan we gedeeltelijk gebruiken ook op de emerce day op 12 oktober.We hebben gewerkt met real business cases en met groupsystems, waarbij groepen collectief kunnen brainstormen. Wat een schat aan nieuwe ideeën, eigenlijk is het bijna webloggen met zijn allen
    indezelfde zaal. Om een indruk te geven van de sfeer stuur ik je een paar foto’s, per mail want ik weet niet hoe ik dat hier moet attachen. Had onze uitgever aan de lijn en er zijn al 2000 van onze boeken verkocht. Dat is erg goed nieuws! Weer zo’n inspirerende dag, en Thomas was er weer bij, bijna geheel hersteld van zijn operatie, gr Albert

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This