Select Page

Emerce E-Day en Experience Economy

Ja wat hebben die nu gemeen zul je zeggen? Nou veel, aangezien het thema dit jaar Customer in Control is. De site van Emerce e-day legt je wel uit wat er allemaal te doen is. Als lid van de raad van advies mocht ik meedenken over het programma. Daarbij heb ik Albert Boswijk bereid gevonden om de sessie Businessinnovatie in relatie tot Experience Economy voor zijn rekening te nemen, samen met Anna Snel. Beiden zijn van het European Center for Experience Economy en op deze weblog al diverse malen aangehaald.
Zelf zal ik deelnemen in het panel van de sessie Public relations in de blogosphere van Nevill Hobson (weblog nevon), Frank Janssen (weblog frankwatching) en Paul Molenaar (weblog paulmolenaar.web-log.nl).
Het belooft gezien het programma een interessante dag worden. Van harte aanbevolen. Ik hoop weer een hoop mensen te ontmoeten.

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This