Een nieuwe banner: wat vind je ervan?

Theo heeft ‘even’ een nieuwe banner (deze link is voor de feedlezers) gemaakt van een foto van Marken. Mooi toch! Wat vinden jullie er van?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

14 Comments

 1. Henk-Jan

  Het zal wel aan mijn instellingen liggen hier bij RBI, maar op mijn laptop ernaast ziet ie er strak uit (hoewel dat beeld ook weer veel breder is dan hier of bij me thuis…)
  Lamalekker staan, maar hij is dus (nu nog) wel ‘half beeldvullend’ breed.
  Na een jaar verversen, goed idee.

  Antwoord
 2. Hans on Experience

  @Henk Jan: ziet ie er op een ander scherm niet strak uit? Welke resolutie heb jij? Hij is nu 1200 breed. Volgens mij is hij nu even breed als die van jou. Tenminste op mijn scherm. Komt ie trouwens snel ‘binnen’?

  Antwoord
 3. Fred Zelders

  Ziet er heel fraai uit! Maar … de foto alleen al is 120927 bytes. Dat is dus bijna de helft van de totale omvang van je homepage.

  Antwoord
 4. Fred Zelders

  Ik zal je er een mailen die ‘maar!’ 46 KB is (nog fors! maar beter kan ik er niet van bakken)

  Antwoord
 5. Henk-Jan

  Hans, bij mij staat ie op 1280 x 1024. En dan geeft ie nog steeds een foto boven met daaronder twee keer zoveel oranje.

  Antwoord
 6. MZoet

  Hans,
  De banner ziet er goed uit(resolutie 1024×768). Ik ben het met de rest eens, een zeer goede foto.
  Over het laden van de site: “nog steeds even snel”

  Antwoord
 7. Hans on Experience

  @HJ: ik heb dezelfde resolutie. Maar bij mij is het zoals het hoort te zijn. Ligt het niet aan je instellingen of zo? Of even refreshen (ctrl-r of ctrl f5).
  @MZoet: thx voor je reactie!. Even snel? Is dat snel genoeg of was het eerst ook niet zo snel.

  Antwoord
 8. Arnoud

  Gave foto!!!
  Maar ik heb een resolutie van 1280 en dan krijg ik de oranje achtergrond te zien, dat is jammer. Kan je foto niet een klein beetje “oprekken”?

  Antwoord
 9. MZoet

  Hans,
  De site was snel en is nog steeds snel.

  Antwoord
 10. Hans on Experience

  @arnoud: oranje vind ik mooi. De kleur spreekt vitaliteit uit. Wordt steeds vaker gebruikt. Let maar eens op (zie ook mijn tagcloud).
  @fred: theo heeft nu een andere ‘geschilderd’ met minder harde randen en minder foto. Is nu 50kb groot. Prima lijkt me. Zie ook de opmerking van MZoet.
  @MZoet: mooi! Bedankt!
  Ik heb ook nog een dergelijke foto die ‘bewogen’ is. Is ook wel mooi. Zal hem er eens een keer opzetten. Wat vinden jullie? Mag je vaker wisselen of wordt de banner onderdeel van je ‘merk’?

  Antwoord
 11. Marc

  Hij straalt rust uit in deze drukke tijden. Blijvertje dus wat mij betreft.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This