Select Page

Creating unique value through experience

Het European Center for Experience and Transformation Economy organiseert regelmatig executive courses op het gebied van Experience. In november en december zal deze kwalitatief hoog aangeschreven executive course in Amsterdam gehouden worden! Lokatie: The College Hotel. Dat is op zich al een belevenis. De uitgebeide beschrijving heb ik hier toegevoegd: Executive Course Value Creation Amsterdam (.pdf). Interessant is dat Joseph Pine ook aan deze 4-daagse cursus zijn bijdrage levert. Eigenlijk is het woord cursus niet op zijn plaats. Het is meer een learning encounter. Een leerbelevenis op zich. Volgens het model Learning by Sharing: learning by investigating, experimenting and doing.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This