Blog Tagging met Blog Finder

Update: bekijk ook de screencast die ik hiervan gemaakt heb.
Technorati is gestart met een nieuwe functionaliteit, nl. het taggen van je blog. Nee dus niet de tags aan je postings. Dat zat er al in. Maar nu dus je hele blog. In Blog Finder. Ze hebben op basis van je belangrijkste tags (op basis bijvoorbeeld van je categorieën) er al de nodige ingevuld. Je kunt dat zien als je inlogt in je account en dan je blog configureert. Als je die tenminste geclaimed hebt. Er staan dus al 20 tags voor je ingevuld. Ik heb daar gelijk even naar gekeken en wat aanpassingen gedaan, want sommige tags hoorden er niet thuis en andere stonden er niet in…..
Trouwens de Blog Embed functie waardoor je je profiel, foto, links en search van Technorati via een javascriptje kunt laten zien op je weblog, werkt nog niet. Ik heb alle 4 de functies aangezet, het scriptje in mijn rechterbalk geplakt en je ziet het resultaat onderaan. Slechts 2 functies. En die had ik al.
Overigens werkt de url search nog steeds niet of heel beroerd.

Technorati tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This