Select Page

Blog Tagging met Blog Finder

Update: bekijk ook de screencast die ik hiervan gemaakt heb.
Technorati is gestart met een nieuwe functionaliteit, nl. het taggen van je blog. Nee dus niet de tags aan je postings. Dat zat er al in. Maar nu dus je hele blog. In Blog Finder. Ze hebben op basis van je belangrijkste tags (op basis bijvoorbeeld van je categorieën) er al de nodige ingevuld. Je kunt dat zien als je inlogt in je account en dan je blog configureert. Als je die tenminste geclaimed hebt. Er staan dus al 20 tags voor je ingevuld. Ik heb daar gelijk even naar gekeken en wat aanpassingen gedaan, want sommige tags hoorden er niet thuis en andere stonden er niet in…..
Trouwens de Blog Embed functie waardoor je je profiel, foto, links en search van Technorati via een javascriptje kunt laten zien op je weblog, werkt nog niet. Ik heb alle 4 de functies aangezet, het scriptje in mijn rechterbalk geplakt en je ziet het resultaat onderaan. Slechts 2 functies. En die had ik al.
Overigens werkt de url search nog steeds niet of heel beroerd.

Technorati tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This