Select Page

Van massamerk naar mensmerk

BoekvoorkantIk heb zojuist een beoorderlingsexemplaar binnen gekregen van het boekErwin Van massamerk naar mensmerk van Erwin van Lun. We kennen Erwin van zijn weblog mensmerk. Leuk dat ik daar ook als bron genoemd wordt. Erwin heeft overigens al de nodige reacties op mijn weblog staan die de moeite waard zijn om te lezen. Jammer dat je geen trackback hebt op je weblog Erwin. Dat bemoeilijkt onze conversatie een beetje.
Als ik de samenvatting zo leest dan lijkt me dit een interessant boek. Al bladerend zie ik nogal wat schema’s staan van o.a. Pine, Hofstede en Franzen.

Het boek bestaat uit 3 delen:
1. De volwassen mediacontext: hoe technologie de media verandert in het komende decenium en hoe mensen hun gedrag hierop aanpassen.
2. Merken in de volwassen mediacontext: merken treden open op tussen de mensen, laten cultuur zien, gaan diepere relaties aan met de consument in hun eigen leefomgeving en zien er zelfs uit als mensen.
3. Werk aan het merk! Praktische ompact op de merkenwereld van vandaag en adviezen voor professionals

Nou daar gaan we eens voor zitten. Ik zal uiteraard later op dit boek of gedeeltes ervan terug komen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This