Select Page

Van massamerk naar mensmerk

BoekvoorkantIk heb zojuist een beoorderlingsexemplaar binnen gekregen van het boekErwin Van massamerk naar mensmerk van Erwin van Lun. We kennen Erwin van zijn weblog mensmerk. Leuk dat ik daar ook als bron genoemd wordt. Erwin heeft overigens al de nodige reacties op mijn weblog staan die de moeite waard zijn om te lezen. Jammer dat je geen trackback hebt op je weblog Erwin. Dat bemoeilijkt onze conversatie een beetje.
Als ik de samenvatting zo leest dan lijkt me dit een interessant boek. Al bladerend zie ik nogal wat schema’s staan van o.a. Pine, Hofstede en Franzen.

Het boek bestaat uit 3 delen:
1. De volwassen mediacontext: hoe technologie de media verandert in het komende decenium en hoe mensen hun gedrag hierop aanpassen.
2. Merken in de volwassen mediacontext: merken treden open op tussen de mensen, laten cultuur zien, gaan diepere relaties aan met de consument in hun eigen leefomgeving en zien er zelfs uit als mensen.
3. Werk aan het merk! Praktische ompact op de merkenwereld van vandaag en adviezen voor professionals

Nou daar gaan we eens voor zitten. Ik zal uiteraard later op dit boek of gedeeltes ervan terug komen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This