Select Page

Smoelenboek

De bloggende hoofdredacteur van FZ, Henk Jan Winkeldermaat heeft op zijn nieuwe weblog eventbranche.blogs.com zijn smoelenboek gereorganiseerd. Ja en dit valt natuurlijk onder wat Steve Rubel Shameless Promotion noemt: ik sta ook in Henk Jan’s lijstje! Geinig dat wel, alhoewel ik de foto minder geslaagd vindt. Die is genomen tijdens het interview destijds bij de boekpresentatie van Albert Boswijk in The College Hotel in Amsterdam. En zet ik nu een trackback naar die posting van Henk Jan? Beetje raar, maar goed. Je moet je sporen wel achterlaten dus toch maar even doen. Er staan trouwens nog veel meer interessante mensen in. Neem maar eens een kijkje.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This