Select Page

Screencast nummer 2

Dit is de 2e test met de screencast software. Nu in swf format en met een geinstalleerde, nieuwe codec. Ook een optie aangezet waardoor het beeld minder wazig wordt met scrollen. En dat werkt! Gaaf. Produceren stelt niet zoveel voor. Wat ik wel zie is dat de file stevig groot worden. 11 mb voor 1 minuut…..pppfff. En dat naar TypePad uploaden dat kost stevig wat tijd, bandbreedte en ruimte. Iemand een idee waar ik dat spul zou kunnen laten/uploaden?
Overigens is dit allemaal niks officieels, zomaar wat uitproberen om straks het echte werk aan te kunnen. Jawel in Jip&Janneke taal. Maar ik vind het wel leuk om jullie deelgenoot te maken van mijn rommelaarij….en let niet op het feit dat hij plots stopt. Zoals gezegd, een proefie.

Bekijk de screencast: met nieuwe codec en swf

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This