Rapport Creative Capital Conference

Op de weblog van Frans Nauta zag ik een posting die mijn aandacht trok. Namelijk de Creative Capital Conference van maart jongstleden. Op deze website zie je een schat aan informatie wat openbaar is en heel toegankelijk. Zo zijn de presentaties te downloaden als o.a. ppt, pdf. Ook zijn  diverse keynotes als video te bekijken, waaronder die van Joi Ito: "Remixing creativity" (mov 153 mb).
De reden van deze posting is vanwege het rapport: Final Report of the Creative Capital Conference (pdf, 812 Kb) waar Frans Nauta naar verwijst. Ik weet niet hoelang dat raport al on-line staat, maar ik neem aan nog niet zo lang aangezien Frans er nu over post.
Tjonge jonge wat een mooi materiaal allemaal. Overigens is de best beoordeelde lezing "Swarms and Innovation" by Charles Leadbeater (mov 144 mb, ppt en pdf).
Ton Zijlstra heeft destijds al een kritische noot laten horen over het format van de conferentie.
Ik ben ook nog eens door de lijst van sprekers gelopen en ook daar vind je interessante informatie voor inspiratie en links naar interessante websites van bijvoorbeeld de betreffende sprekers.

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This