Select Page

Over Microsoft’s spookverhalen, sterke feiten, de inside story’s

Baspaumen_1Bas Paumen (foto van BlogFonk) van Microsoft schrijft vandaag zijn eerste posting op zijn weblog IT mythbusters.

"Tijdens presentaties, aan de borreltafel – iedereen hoort wel eens een
IT-mythe. Sterke verhalen zonder bewijs. Daarom introduceert Microsoft
tijdens de TechNet/MSDN Briefings: de IT Mythbusters. IT-mythen worden
doorgeprikt – of bevestigd! Harde bewijzen. Eindelijk uitsluitsel."

Ik hoop eigenlijk dat hij dat ook op zijn blog gaat doen. Niet iedereen gaat naar die briefings en zijn blog is natuurlijk een uitgelezen kans om met die harde bewijzen te komen.
Bas is dat ook de bedoeling van je weblog?

Update 25 aug: ik zie nu dat de weblog niet alleen van Bas Paumen is. Tony Krijnen post er vandaag ook op en vraagt ons om sterke verhalen in zijn comment te zetten.

Technorati tag: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Bas

  Hi Hans,
  Hans, je hebt het goed gezien, we zullen de mythes ook in blog-vorm naar voren brengen, maar natuurlijk is een bezoek aan de TechNet Briefings de moeite waard want het worden goede sessies. We hebben sessies over Business Intelligence met SQL, hoe maak je een perfecte mobiliteitsoplossing met behulp van Exchange, een compleet bedrijfsnetwerk in 1 geïntegreerd pakket; Small Business Server, hoe breng de beveiliging van je netwerk naar een hoger peil met standaard tools, een preview op Windows Vista en voor de ontwikkelaar een hele dag alle ins en outs van ASP.net 2.0.
  En daarnaast genoeg lol, laat Tony Krijnen en Daniel van Soest maar los gaan op de technologie.
  Daarnaast mogelijkheden te over voor interactie met experts, Hands-On-Labs, Chalk&Talks…en natuurlijk zullen wij bloggen, maar we zijn ook erg geïnteresseerd in jouw IT myth!

  Antwoord
 2. Hans on Experience

  Hi Bas, bedankt voor je reactie. Goed dat je blogs in de gaten houdt. Ik heb op jullie blogs enkele reacties gegeven, maar die zie ik nog niet staan. Komen die er niet op?

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This