Select Page

Na eventbrancheblog nu ook eventbranche discussiegroep

De eventbranche weblog was er al, alhoewel nu natuurlijk net opnieuw ‘begonnen‘ met TypePad (goede keus Henk Jan), maar de bloggende hoofdredacteur heeft weer een nieuw initiatief, namelijk de eventbranche discussiegroep. Eens in de gaten houden wat daar gaat gebeuren. En na mijn ‘diashows’ van KNP en Talpa is Henk Jan ook niet meer te houden met Flickr. Heeft gelijk vannacht maar wat diashows gemaakt.  Deze diashow krijgt nog een vervolg. Ik ben reuze benieuwd naar dat artikel.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This