Select Page

Mijn ADSL ligt er uit

Oeps, mijn ADSL ligt er uit. Dat wordt dus weer even met mijn inbelmodem werken. Ik moet zeggen dit heb ik niet vaak. Kan me niet herinneren dat dat is gebeurd. Ik kan helaas niet naar mijn provider bellen. De supportdesk van Solcon is pas om 9.00u open……Zijn ze daar niet goed wakker of zo?
Het posten zal dus wat minder zijn totdat het is opgelost. TypePad werkt nu niet bepaald snel over een 52k lijntje. Of liever is zo traag als stroop bij het ophalen en saven. Gelukkig kan ik nog wel bij mijn feeds dankzij feeddemon die ook offline kan werken. Kan ik mijn achterstand even in halen. Dus tot later.
Update 9.30: alweer in de lucht. Op advies van de helpdesk even het line-kabeltje uit de splitter gehaald en rechtstreeks op de adsl-poort op het modem aangesloten, om te kijken of de splitter nog werkt. Als het goed is zouden de adsl-ledjes moeten gaan branden. En dat gebeurde. Na het terugsteken van de kabeltjes zoals ze hoorden, zag ik dat de sync en adsl gingen branden. Het werkt dus weer.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This