Select Page

Interview in Emerce

Emerce_interview2_1Emerce_interview_1Vandaag in Emerce een interview dat Anton van Elburg met mij had. Ik praat daarin over weblogs in het algemeen en Hans on Experience in het bijzonder. Hoe ik mijn weblog inzet in mijn werk en over enkele trends  die ik erg belangrijk vind zoals user in control. Ook hebben we het over de fundamentele verandering die momenteel gaande is, namelijk de opkomst van communicatieve zelfsturing.
Goh dat dat webloggen dit allemaal teweeg brengt. Ik ben eigenlijk best wel een beetje trots 😉

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

11 Comments

 1. Hans on Experience

  Nee. Afgesproken is dat er tot het volgende nummer van Emerce geen on-line versie komt. Emerce wil natuurlijk wel wat exemplaren van het blad verkopen 😉

  Antwoord
 2. Henk-Jan Winkeldermaat

  Prachtig stuk! Helder en duidelijk, vlot en interessant, bevrijdend en inspirerend. Ik heb er erg van genoten net. Ik kende Emerce wel, maar dit komt definitief op mijn zaterdagkooplijstje. Goeie advertenties ook. Ik blader even verder. Bedankt voor de tip, Hans. Bewaarnummer.
  O ja, FZ is ook uit.
  (Ziet er ook weer lekker uit. Ook met twee keer Hans Mestrum, sjeesus Hans waar gaat dat naartoe?)

  Antwoord
 3. Hans on Experience

  @HJ: dank je. Ben benieuwd naar FZ. Ja ik weet ook niet wat er allemaal gebeurt, maar leuk is het wel 😉

  Antwoord
 4. Bertrand

  Leuk artikel voor jezelf, Tulip en een mooi voorbeeld dat bloggen en bedrijfsbelangen hand in hand kunnen gaan. Ga er meteen een berichtje aan weiden aan de nieuwe Emerce.

  Antwoord
 5. Frankwatching

  Hans,
  Mijn complimenten met het prima verhaal in Emerce, erg leuk voor jou en voor Tulip natuurlijk! Dank ook voor je vermelding van Frankwatching als een van je favoriete weblogs, de waardering is wederzijds!
  Frank

  Antwoord
 6. Hans on Experience

  @frank en @ bertrand: bedankt voor jullie complimenten. Dat waardeer ik zeer!

  Antwoord
 7. mf

  Heb zojuist het artikel ook gelezen. Prima stuk Hans, complimenten en uiteraard ook dank voor het noemen van Marketingfacts.
  Heb inmiddels een aardig lijstje van punten die ik deze week op mf wil noemen (o.a. FZ en Emerce).

  Antwoord
 8. Vincent

  Zeker iets om trots op te zijn! Leuk artikel.

  Antwoord
 9. Blogmania Business Blog

  Hans-on-Experience expose

  Hans Mestrum (info) van Hans on Experience wordt uitvoerige geportretteerd in Emerce “over de overgang van het ‘sociale regelsysteem’ naar ‘communicatieve zelfregulering’ . Hans is ict-trendwatcher voor Tulip met speciale aandachtsgebieden voor experie…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This