Select Page

Hillary Clinton blogt ook!

Ik lees net op Micropersuasion dat senator Hillary Clinton ook aan het bloggen is. Ze doet dat op de Yahoo! Health Blog For Hope. Een webblog over kanker.

"Yahoo! and the American Cancer Society are breaking new ground in an
effort to connect individuals in the fight against cancer. In a 30-day
Blog for Hope event, celebrities and public figures share insights and
personal stories of how cancer has affected their lives. Bloggers
include Fran Drescher, Hillary Clinton, Deepak Chopra, Tom Green, and many others. Read the blogs and post your thoughts as we unite to raise awareness and bring an end to cancer."

En ja, ze heeft de comments aan staan! Ze heeft nu 2 postings en op de eerste kreeg ze meer dan 400 reacties. Ze is trouwens niet de enige die daar blogt:

En ik tel 11 andere health blogs. En natuurlijk allemaal met RSS.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Martijn Hulst

    Aardig detail is dat de 11 andere weblogs worden geschreven door specialisten van één en hetzelfde ziekenhuis: Johns Hopkins Hospital in Baltimore, USA.
    Volgens weblog Clinical Cases and Images is de content het eigendom van het ziekenhuis en wordt Yahoo mede als doorgeefluik gehanteerd.
    Het ziekenhuis in Baltimore is volgens USnews.Com al het beste ziekenhuis in Amerika en verstevigt met haar weblogs binnen de Yahoo-portal haar positie.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This