Hillary Clinton blogt ook!

Ik lees net op Micropersuasion dat senator Hillary Clinton ook aan het bloggen is. Ze doet dat op de Yahoo! Health Blog For Hope. Een webblog over kanker.

"Yahoo! and the American Cancer Society are breaking new ground in an
effort to connect individuals in the fight against cancer. In a 30-day
Blog for Hope event, celebrities and public figures share insights and
personal stories of how cancer has affected their lives. Bloggers
include Fran Drescher, Hillary Clinton, Deepak Chopra, Tom Green, and many others. Read the blogs and post your thoughts as we unite to raise awareness and bring an end to cancer."

En ja, ze heeft de comments aan staan! Ze heeft nu 2 postings en op de eerste kreeg ze meer dan 400 reacties. Ze is trouwens niet de enige die daar blogt:

En ik tel 11 andere health blogs. En natuurlijk allemaal met RSS.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Martijn Hulst

    Aardig detail is dat de 11 andere weblogs worden geschreven door specialisten van één en hetzelfde ziekenhuis: Johns Hopkins Hospital in Baltimore, USA.
    Volgens weblog Clinical Cases and Images is de content het eigendom van het ziekenhuis en wordt Yahoo mede als doorgeefluik gehanteerd.
    Het ziekenhuis in Baltimore is volgens USnews.Com al het beste ziekenhuis in Amerika en verstevigt met haar weblogs binnen de Yahoo-portal haar positie.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This