Select Page

Feeddemon update mijn feed niet

Vreemd. Mijn feed wordt niet geupdated in Feeddemon. De laatste 2 postings komen niet door. In Bloglines gaat alles goed zie ik
Iemand anders ook problemen?


Update
: kennelijk een hickup. Alles staat er weer….

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

 1. Fred Zelders

  Hans,
  Ik heb even in de Feeds4All database gekeken. Zo te zien is er gisteravond iets gebeurd waardoor de feed tijdelijk niet beschikbaar is geweest. Sommige diensten (en wellicht ook feedreaders?) raken dan van slag.
  De laatste keer dat je feed door Feeds4All kon worden opgehaald was om 2005-08-10 18:55:05. (Gisteravond begin van de avond dus.) Pas vanochtend om een uur of 11 kwam ie weer binnen:
  Feeds4All: http://www.feeds4all.com/FeedDetails.aspx?FeedID=156
  FeedAlley: http://www.feedalley.com/Default.aspx?Feed=156

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This