Feeddemon update mijn feed niet

Vreemd. Mijn feed wordt niet geupdated in Feeddemon. De laatste 2 postings komen niet door. In Bloglines gaat alles goed zie ik
Iemand anders ook problemen?


Update
: kennelijk een hickup. Alles staat er weer….

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

 1. Fred Zelders

  Hans,
  Ik heb even in de Feeds4All database gekeken. Zo te zien is er gisteravond iets gebeurd waardoor de feed tijdelijk niet beschikbaar is geweest. Sommige diensten (en wellicht ook feedreaders?) raken dan van slag.
  De laatste keer dat je feed door Feeds4All kon worden opgehaald was om 2005-08-10 18:55:05. (Gisteravond begin van de avond dus.) Pas vanochtend om een uur of 11 kwam ie weer binnen:
  Feeds4All: http://www.feeds4all.com/FeedDetails.aspx?FeedID=156
  FeedAlley: http://www.feedalley.com/Default.aspx?Feed=156

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This