De weblogger alleen maakt uit of zijn stukken het lezen waard zijn

Dat is de titel van een artikel in Trouw van Hester Otter. Ik heb een tijdje terug een telefonisch interview met haar gehad. Dus mijn mening komt regelmatig terug in het stuk.  De ‘papieren-versie’ heb ik nog niet gezien. Maar Sybille van inter-net-viewer.nl geeft er haar mening over. Zo meteen eens even gaan halen en kijken wat daar in staat. Het schijnt toch wel anders te zijn dan de internetversie maak ik op uit de posting van Sybille. Een eerste blik op het artikel geeft mij het gevoel dat het wat rommelig over komt. Maar ik moet het nog eens goed op me in laten werken. De term life-catching die genoemd wordt moet natuurlijk life-caching zijn.
Update 14.00u: ik heb inmiddels de Trouw hier voor me liggen omdat ik het gevoel kreeg dat het stuk anders was op papier dan op internet. Nou dat blijkt nauwelijks het geval te zijn. Ik zal wanneer ik een gescande versie van het artikel heb dat hier ook plaatsen.
Op internet ontbreken de foto’s en het informatiestukje onder aan de pagina. Dat informatiestukje geeft een zeer beperkt overzicht van de weblogs en shocklogs. Dus daarin heeft Sybille groot gelijk als ze opmerkt dat er weinig blogs genoemd worden die de moeite waard zijn. Het is ook jammer dat de weblogs en websites van de geciteerden niet genoemd worden. Dat had wellicht voor de lezers weer meer verduidelijkt. Door de foto’s bij het artikel in de krant krijgt men nu de indruk dat het alleen maar gaat om hobby-achtige weblogs. Niet dat daar iets mis mee is, maar de serieuzere blogs komen er nu wel bekaaid van af.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This