Select Page

De Digital Dames

– Wat doen vrouwen op het internet?
– Wat kopen ze vooral via internet?
– Gebruiken vrouwen het ‘world wide web’ anders dan mannen?
– Is er veel interesse voor mobiele diensten?
– En wat zijn de toekomstverwachtingen?

De antwoorden hierop staan te lezen in digitale dames (.pdf) het onderzoeksrapport van Sanoma Uitgevers naar vrouwen en nieuwe media. Of lees de samenvatting op AG.

Vrouwen zitten nu net zo vaak op internet als mannen. In vijf jaar tijd maakten ze online een enorme inhaalslag. Ondanks die slag hebben vrouwen nog wel vaak problemen op internet, meer dan mannen. Een goede wegwijzer vinden veel meer vrouwen (34 procent) dan mannen (14 procent) daarom prettig.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This