Back in town

I am back in town. After three weeks of holiday of which 15 days in Norway and Sweden (what great contries they are!) we arrived from Oslo yesterday. Today I am going to read my email (my god more then 350 mails and a lot of spam) and remove spam trackbacks and comments on my weblog. Great this moderation tool of Sixapart/TypePad to view this rubbish.
Of course I upload a selection of my photo’s in Flickr next week and will have some postings ready to share my experiences with you.
I will also come back on the ‘puzzling postings’.
But for now: great weekend!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Fred Zelders

  Hey Hans!
  I’ve been to Norway once and to Sweden a couple of times. Very nice there. You MUST have made great pictures out there. Can’t wait to see them 🙂

  Antwoord
 2. Henk-Jan Winkeldermaat

  Hans, veel energie voor de komende periode! Good to have you back en bedankt voor je automatische postings. Ik heb overigens een fijne camera gekocht om een beetje me te vloggen en op mijn persoonlijke weblog heb ik nog wat over een cursus podcasting en videobloggen in Amsterdam binnenkort: http://henkjanwinkeldermaat.web-log.nl/log/3199764

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This