Strange behaviour of Technorati. David are you listening?

Strange! My postings do not show up anymore in Technorati. Also the postings of Maarten do not. I saw this some days ago when I posted the first Blogstorm post. Tagged with the blogstorm tag. It does not show up. Not in the search of blogstorm not on the tag blogstorm. It even gets stranger when you see that other postings of marketingfacts, polskaya and coolz0r do show up. I sent the guys of support of Technorati an email.
Then I got an email from someone with this: Technorati and the inevitable sadness of death. Pppfff. David Sifry of Technorati replied and posted this on his blog. Ok David is listening, but why do my postings not show up, David? See my reply on the Blogherald.

Technorati tag:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

6 Comments

 1. Hans on Experience

  I must say: David is listening! He responded half an hour later by email and now we are working on a solution. He also passed my info to his dev team and will come back with an answer. Yes he is really listening. Great!

  Antwoord
 2. Kevin Marks

  It is fixed now; we are indexing you again. Apologies for the hiatus.

  Antwoord
 3. Jack Wolfgang

  Technorati’s Squid Ink

  So the question for Technorati is: WHAT’S GOING ON? As I said, I am not the only one having problems, here are just a few:
  * Andrew Careaga: Bruised Ego-Surfing (I’ve had this lately)
  * Hans Mestrum: Technorati Not Linking to Posts (Kevin …

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This