Ogilvy evalueert zijn Blogstorm

"Geslaagde blogstorm", dat is de titel van de posting van Franky Willekens van Ogilvy naar aanleiding van de bijeenkomst van gisteren. De deelnemerslijst is nu ook compleet gemaakt en de presentatie van Franky en de sheet van Marco (pdf) staan online.
Maarten heeft ook enkele nabeschouwingen en laat een mooi lijstje zien van wat voor soort weblogs er nu eigenlijk allemaal waren.
En dat Ogilvy het begrepen heeft blijkt wel hieruit:

"We denken aan een vervolg voor ons initiatief … hoe/wat – daar moeten
we over nadenken … ik wou het langs deze weg ook voorleggen aan de
groep. Reacties en ideeën zijn welkom."

Kijk dat vind ik nu persoonlijk sterk. Ze denken aan een vervolg maar leggen het gelijk voor aan de groep deelnemers. Sterk toch!

Technorati tag:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Coolz0r - Marketing Thoughts

  BlogStorm Ogilvy Roundup

  About the blogstorm. Personally I think it’s a great and daring idea from an interactive marketing bureau to take the step and interact in real life with bloggers about how to approach a target group through a medium that’s new and unclaimed by marke…

  Antwoord
 2. blogstorm

  Samenvatting in een document gegooid

  Eindelijk zijn we ertoe gekomen om het verloop van onze 1ste Blogstorm en de grote lijnen van het debat samen te vatten in een document (pdf). Ik wil langs deze weg ook alle deelnemers bedanken voor hun medewerking en de

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This