Select Page

Interessante gesprekken

Hans_kesDeze week weer een aantal interessante gesprekken gehad. Zo sprak ik afgelopen woensdag met Hans Kes van MJK Projecten&Advies over de mogelijkheden van een weblog voor de Stichting Servant Leadership. Hans zit in het bestuur van de stichting. IK heb in het verleden regelmatig over deze opkomende stijl van leidinggeven geschreven. Hans is oud directeur van de Haagse Courant en raakte in het gesprek zo enthousiast over de mogelijkheden en kracht van weblogs dat we na de vakantie eens een workshopje gaan doen voor een aantal mensen van het bestuur.
Diezelfde dag had ik nog een intern gesprek bij Tulip met een collega over de mogelijkheden van weblogs om die in te zetten als informatiekanaal. We hebben toen even gekeken naar de mogelijkheden van feedreaders, RSS en watchlists e.d. Ook hier bleek weer de kracht van de nieuwe technologieën.

Gisteren een brainstorm gehad met de bloggende hoofdredacteur Henk Jan Winkeldermaat (hier rechts op de foto op de parkeerplaats bij Hotel Vught) van FZ. Hij heeft gelijk een 232_3246_1hele posting besteed aan mijn artikel in FZ over innovatie in een postmodern tijdperk. Ik krijg als het een beetje meezit vandaag het pdf-je dat ik dan natuurlijk ook op de weblog zet voor degenen die geen FZ abonnement hebben.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This