Select Page

del.icio.us archive op mijn blog

Nu ik een kolom meer heb, heb ik de del.icio.us archief ook even toegevoed. Draait boven het Furl archief aan de linker kant. De laatste 5 opgeslagen links zijn daar te zien. De postings van delicious blijven ook gewoon dagelijks in de weblog verschijnen speciaal voor de feedreaders. Weet iemand een tool om Furl op deze manier automatisch te posten?
Ik heb del.icio.us RSS feed via het tooltje RSS to Javascript geinstalleerd. Ik ben wel beniewd hoe de snelheid blijft. Ik hoor graag jullie bevindingen.

Technorati tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This