Select Page

De Consumentenbond over webloggen

Ik kreeg zojuist de nieuwsbrief van de Consumentenbond in mijn inbox. De nieuwsbrief heeft als titel: Uw eigen weblog in 30 minuten. En dat is ook gelijk het eerste item dat besproken wordt. Er zit wordt naar een pdf gelinkt (pdf). En wat blijkt ze hebben het over msn spaces. Verkapte reclame? Duidelijk artikel met veel foto’s. Maartje Heymans heeft het geschreven en zij blogt dus ook. Bloggen wordt in ieder geval weer bij veel mensen onder de aandacht gebracht.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This